sreda, 26 april 2023 07:55

Nastavljaju se specijalistički medicinski pregledi u selima somborske opštine

Specijalistički medicinski pregledi, danas, 26. aprila, nastaviće se u ambulanti u Čonoplјi, gde će stanovnici ovog naselјenog mesta imati priliku da obave preglede poput ultrazvuka abdomena, štitne žlezde, ultrazvuka dojki, laboratoriju i EKG.

Pacijenti će poziv za ove preglede dobiti iz svojih matičnih ambulanti, na preporuku njihovog izabranog lekara. Specijalističke lekarske preglede u seoskim ambulantama zajedničkom saradnjom  organizuju Grad Sombor i Dom zdravlјa „Dr Đorđe Lazić“, kako bi se stanovnicima somborskih sela omogućilo da lakše i brže dođu do pregleda ove vrste.

Pregledi se organizuju svake nedelјe u jednom od naselјenih mesta, a realizovaće se i dodatni u selima gde je za to postoji potreba.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naši stari su verovali da dan rođenja otkriva osobine deteta. Saznajte koju simboliku nosi svaki dan u sedmici .   Ima...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.