Pioniri somborskog Radničkog prvaci Vojvodine Pioniri Radničkog prvaci Vojvodine
četvrtak, 23 mart 2023 05:56

Pioniri somborskog Radničkog prvaci Vojvodine

 

Proteklog vikenda Kanjiža je bila domaćin Prvenstva Vojvodine za starije pionire u rvanju grčko – rimskom stilu. Rvači „Radničkog“ su pokazali potpunu dominaciju u ovom uzrastu i osvojili ekipno prvo mesto u konkurenciji 14 ekipa. Što se pojedinačnih plasmana tiče, Jovan Kosovac je u svojoj kategorji (41 kg) sa tri pobede osvojio zlatnu medalju.

U kategoriji do 62 kg sa četiri pobede David Mazinjanin osvaja zlatnu medalju. David je između ostalih pozvan na pripreme reprezentacije Srbije u ovom uzrastu, trenutno trenira u Valjevu sa svojim vršnjacima koji se pripremaju za nastup u reprezentacijji. Takođe zlatnu medalju, bez ijednog izgubljenog boda, sa četiri pobede osvojio je Srđan Todorović u kategoriji do 85 kg. Nikola Gunj (100 kg) u finalnom meču pobeđuje domaćeg takmičara, koji je bio favorit u ovom meču, osvojivši tako četvrtu zlatnu medalju za svoj klub.

U kategoriji do 48 kg očekivalo se da i Kristian Dobi osvoji najsjajnije odličje, ali nije bio na visini zadatka, te se morao zadovoljiti bronzanim postoljem. Bronzanim medaljama okitili su se: Nemanja Lončarević (52 kg), Ilija Hinić (41 kg) i Marko Mamula (68 kg), dok su bez medalja ostali: Vedran Forgić, Miloš Ranisavljević, Uroš Ilić i Filip Lakatoš.

Kod pionirki bronzane medalje osvojile su Sara Vuković (50 kg) i Sunčica Forgić (54 kg).

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.