Istorijski uspeh somborskih boksera! Obezbeđena plasman u plej-of Regionalne lige Izvor: Omer Ametović / Arhiva BK Sombor
sreda, 22 mart 2023 16:21

Istorijski uspeh somborskih boksera! Obezbeđena plasman u plej-of Regionalne lige

Bokserski klub “Sombor” je tri kola pre završertka Regionalne lige obezbedio plasman u plej–of ovog takmičenja, što je novi istorijski uspeh kuba uključujući i titulu ekipnog prvaka Srbije iz 2021. godine. 

Somborci su trenutno na trećem mestu prvenstvene tabele, u konkurenciji deset renomiranih bokserskih klubova sa prostora bivše Jugoslavije, sa osvojenim 131 bodom. Ispred njih, na prvom mestu su bokseri “Novog Pazara” sa 160 bodova a drugoplasirana je banjalučka “Slavija” sa 131 bodom. Na četvrtom mestu je “Loznica” sa sakupljena 123 boda.

“Ovo je veliki uspeh za naš klub i grad Sombor. Do kraja takmičenja želimo da napadnemo drugo mesto prvenstvene tabele, a u plej–ofu ćemo pokušati da i osvojimo ovo reginalno takmičenje. Na finalnom turniru regionalne lige ćemo biti znatno jači jer nameravamo da za završnicu ovog takmičenja angažujemo i kvalitetne takmičare sa strane. U svakom slučaju i ovim uspehom možemo biti i te kako zadovoljni,” ističe trener Bokserskog kluba “Sombor” Stojan Knežević.

Do kraja ligaškog takmičenja slede turniri u Skoplju, Somboru i Novom Pazaru.

Završnica Regionalne lige je planirana krajem juna.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.