Rvački klub Radnički Sombor maksimalno na kadetskom Prvenstvu Vojvodine Rvački klub Radnički Sombor
utorak, 14 mart 2023 07:47

Rvački klub Radnički Sombor maksimalno na kadetskom Prvenstvu Vojvodine

 Proteklog vikenda je u Subotici održano Prvenstvo Vojvodine za kadete i kadetkinje. Rvači somborskog „Radničkog“ su nastupili sa osam takmičara, osvojivši isto toliko medalja.

Kod kadeta zlatne medalje osvojili su Kristian Dobi do 48kg i Mladen Patarčić do 110kg. Bronzane medalje osvojili su Milan Kosovac do 45kg, Srećko Malbaša do 51kg i Srđan Todorović do 80kg. U ekipnom plasmanu ekipa „Radničkog“ je zauzela ekipno 2. mesto od 12 ekipa, iza ekipe Sente. Pehar za drugo mesto je podigao Mladen Patarčić kao takmičar koji je sva tri meča pobedio tušem. Kristian Dobi i Mladen Patarčić bi trebalo da se nađu na spisku reprezentacije koja će učestvovati na Međunarodnom memorijalnom kadetskom turniru „Refik Memičević Brale“ 25. marta u Subotici.

Među kadetkinjama zlatnu medalju osvojila je Nađa Liščević do 49 kg, srebrnu Sara Demir do 61kg, dok je bronzana bila Sunčica Forgić do 57 kg. Kadetkinje su osvojile ekipno 1. mesto na Prvenstvu Vojvodine u konkurenciji 7 ekipa.

Slobodno vreme

Lifestyle

Još od drevnih civilizacija poput Egipta, Kine, Indije i Japana, brojevi su bili povezani s magičnim moćima i smatralo s...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.