Raspisani javni pozivi za samozapošljavanje i novo zapošljavanje

Nacionalna služba za zapošljavanje i Grad Sombor raspisali su javne pozive za zapošljavanje nezaposlenih lica u 2020. godini.

Javni poziv nezaposlenim licima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2020. godini namenjen je za lica koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i imaju završenu obuku za razvoj preduzetništva.

Subvencija za samozapošljavanje iznosi 250.000,00 dinara, odnosno 270.000,00 dinara za nezaposlene osobe sa invaliditetom.

Više informacija o Javnom pozivu nezaposlenim licima za dodelu subvencije za samozapošljavanje, kao i uslove i način prijave možete da pogledate ovde.

Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2020. godini namenjen je poslodavcima u privatnom sektoru radi zapošljavanja lica iz kategorije teže zapošljivih koja se vode na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Više informacija o Javnom pozivu poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih možete da pogledate ovde.

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…