RENOVIRANO IGRALIŠTE U BLOKU 112 U APATINU RENOVIRANO IGRALIŠTE U BLOKU 112 U APATINU
četvrtak, 08 septembar 2022 06:12

RENOVIRANO IGRALIŠTE U BLOKU 112 U APATINU

Početkom godine započeta je akcije uređenja dotrajalih dečijih igrališta na više lokacija u Apatinu. Ideja je bila, kako je tada rekla predsednica naše opštine, obzirom da tek dolazi lepo vreme i raspust, sve bude uređeno kako iz bezbednosnih, tako i iz estetskih razloga.

Sada sa ponosom možemo reći da mališani imaju renovirana igrališta na šetalištu kod Dunava, Kalvariji, kod vodotornja, na Kružnom nasipu, Maloj Bosni, Juke Kolaka, kao i na dve lokacije u ulici dr Mladena Stojanovića, rekla je tom prilikom predsednica opštine Apatin Dubravka Korać.

Većina tih igrališta je dugo godina tu, te i ako je bilo razumevanja da ih je “zub vremena” uzeo pod svoje, to se za novo dečije igralište u Bloku 112 nikako ne može reći. Ne samo što su sprave za igru bile polomljene i pokidane, već je bilo i toliko išarano flomasterima da je bilo potrebno 36 litara nitro razređivača kako bi se sve obrisalo.

Pokidane sprave su sada zamenjene, drvene površine očišćene i premazane zaštitom, te su tako naši najmlađi sugrađani ponovo dobili lepo i bezbedno mesto za igru.

Na kraju, ostaje apel na sve roditelje i decu da savesno koriste sva igrališta i sprave kako bi trajala i za naredne generacije.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti