petak, 04 februar 2022 09:21

RENOVIRANA TRI APARTMANA U APATINSKOJ MARINI

U sklopu turističke ponude koju nudi svojim gostima JP za upravljanje pristanom i marinom Apatin je noćenje. „Marina“ trenutno ima osam apartmana koja iznajmljuje, a ovih dana je završeno renoviranje postojeća tri.

Direktorica ovog apatinskog preduzeća izrazila je danas zadovoljstvo i poželela dobrodošlicu medijima koji su došli da izveštavaju i pomognu u promociji ove vrste usluge.

Krajem prošle godine, mi smo zajedno sa lokalnom samoupravom postigli dogovor da krenemo u postepeno renoviranje. Potreba se javila u cilju podizanja kvaliteta pružanja turističke ponude. Apartmani jesu bili u dobrom stanju, ali nakon desetogodišnje upotrebe, te zahteva gostiju i očekivanja koja se menjaju, odlučili smo da napravimo jedan iskorak i vidite i sami kako oni sada izgledaju. Završili smo za relativno kratko vreme tri, a cilj nam je ove godine i da nastavimo sa renoviranjem, rekla je Ljiljana Krec.

Odgovarajući na pitanja novinara, direktorica „Marine“ je govorila i o popunjenosti kapacitata u prošloj godini i planovima za tekuću.

S obzirom na situaciju koju je izazvala pandemija, možemo reći da smo relativno zadovljni. Najviše su nam nedostajali strani gosti, te je najviše zahvaljujući posetama gostiju iz Srbije popunjenost tokom 2021. bila na 50% kapaciteta, a neki prosek je oko 65%. Nadam se da ćemo u ovoj godini doći do tog procenta, ako ne i postići veću popunjenst kapaciteta, poručila je Ljiljana Krec.

izvor:soapatin.org

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti