petak, 04 februar 2022 09:17

7. I 8. FEBRUARA NA REPERTOARU DVA NOVA FILMA U APATINSKOM BIOSKOPU

 

U Velikoj sali Opštinskog kulturog centra, u ponedeljak i utorak, 7. i 8. februara, za ljubitelji filma, kako mlađe, tako i one starije, biće prikazana dva nova filmska ostvarenja.

Animirani film „Kliford – veliki crveni pas“ moći će se pogledati 7. i 8. februara od 16 sati, dok će ista dva dana (ponedeljak i utorak) biti prikazan domaći igrani film „Zlatni dečko“, u terminima od 18 i 20 sati.

Cena ulaznica za svaku od projekcija iznosiće 350 dinara.

 „Kliford – veliki crveni pas“

Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kuću, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u NJujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku.

 „Zlatni dečko“

Ovo je priča o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…

U drami “Zlatni dečko” igraju Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, LJubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić. Režiju potpisuje Ognjen Janković.

izvor:apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti