četvrtak, 07 oktobar 2021 08:07

Košarkaši Apatina slavili protiv favorizovanog Spartaka

Košarkaški klub “Apatin” je u okviru prvog kola Druge SML lige “Sever” kao autsajder bio gost u Subotici, košarkaškom klubu “Spartak”, ekipi koja ima ambicije za prvo mesto. 

Premda su Apatinci bili dosta oslabljeni, prikazali su fantastičnu igru i borbenost, te su odneli dva boda. Prva četvrtina je pripala domaćima, ali onda za naš klub sledi šuterska noć i do samog kraja duela izabranici Nenada Ugarkovića prikazuju igru na veoma visokom nivou, i ubedljivo trijumfuju rezultatom 66:87 (20:17; 13:28; 17:21; 16;23). 

Igračem utakmice je proglašen Marko Počuča, koji je upisao 21 poen, ali je takođe u trkačkom delu tokom celog meča bio odličan. Pored njega, raspoloženi su bili Srđan Milješić, Luka Marić i Aleksandar Pavković, koji su zasipali koš Subotičana sa svih strana (ukupno ubačeno 15 trojki). 

Ovo je veoma značajna pobeda košarkaškog kluba “Apatin”, koji će u narednom meču pred svojim navijačima dočekati košarkaški klub “Budućnost” Novi Sad, nadamo se sa kompletnim sastavom.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.