sreda, 06 oktobar 2021 10:05

BAČENA BOMBA NA PORODIČNU KUĆU KOD APATINA!

Na kuću porodice Preradović u Svilojevu kod Apatina sinoć je bačena bomba
Na porodičnu kuću Preradovića, koji se bave mlekarstvom, bačena je bomba, a svi članovi su u strahu, dok su meštani u šoku, jer, kako kažu, ne pamte da se ovako nešto dogodilo. Od siline eksplozije oštećena su stakla na vratima i prozorima, geleri su izbušili kamion, a na sreću niko od ukućana nije nastradao, kaže Vlatko Preradović.

"Otac i majka su jedva ostali živi od stresa koji smo pretpreli, jer sa njima i svojom porodicom živim u istom domaćinstvu. Kuća i mlekara su spojeni. Hitna pomoć im je svima ukazala pomoć, jer su bili u potpunom šoku, a eksplozija je bila baš glasna, osetili smo jak potres, užas, ne znam šta da kažem", priča Vlatko Preradović.

Eksplozivna naprava je napravila štetu od oko 7.000 evra, procenjuje Preradović.

"Jedva sam osposobio kamion da mogu voziti mleko, jer ako ne vozim mleko mogu samo da zatvorim firmu, jer nemam sa čime da radim, a od toga svi živimo. Nama je uništena egzistencija, uništena nam je naša psiha, imamo strah...šta da kažem..."

Vlatko dodaje da su policiji ranije prijavili da su dobijali anonimne pretnje i ističe da je noćas pukom srećom ostao živ.

"Pre nego što je bačena bomba, mislim da je kašikara, otišao sam u drugu prostoriju, a tada sam čuo jak prasak, svi smo se jako potresli".

Porodica Preradović godinama se bavi otkupom mleka i proizvodnjom sira i drugih mlečnih proizvoda. Policija se i večeras nalazi ispred njihove kuće i radi se intenzivno na rasvetljavanju motiva i pronalaženju napadača.

izvor:informer.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti