Pred 15. Moto susret: „Panteri“ završili posao, kamp spreman za prijatelje 15. Moto susret: „Panteri“ završili posao, kamp spreman za prijatelje
subota, 27 jun 2020 10:35

Pred 15. Moto susret: „Panteri“ završili posao, kamp spreman za prijatelje

Od 3. do 5. jula, u kampu MK „Panter“, na kanalu DTD, održaće se 15. moto susreti. Uprkos svim problemima oko finansija, kamp je uređen i spreman za uobičajeno dobru trodnevnu žurku.
MK „Panter“ je registrovan kao Udruženje građana 24. oktobra 2005. godine. Finansira se od članarine svojih članova, ali i poklona i donacija kako članova, tako i drugih ljudi i organizacija. MK „Panter“ je član Moto Asocijacije Srbije (MAS).

-Naši ciljevi su razvoj i popularizacija motoristike, moto i saobraćajne kulture kod mladih, stvaranje i širenje ljubavi prema motoristici i putovanjima, moto turizmu, okupljanjima što većeg broja građana na principu dobrovoljnosti i amaterizma. Organizujemo okupljanja, prezentacije, izložbe, takmičenja u ručnoj izradi unikata i starih motocikala, druženje i manifestacije nacionalnog i međunarodnog karaktera i ostale delatnosti vezane za popularizaciju motoristike i moto turizma, kroz akcije i medije u lokalnoj sredini, navode u ovom Moto klubu.

Ovo je 15. godina zaredom kako organizuju moto susrete u Apatinu. Praksa, svih ovih godina, je bila da se susreti održavaju u vreme „Apatinskih ribarskih večeri“ i tada se u kampu na kanalu okupljalo po par hiljada motorista koji su svojim omiljenim dvotočkašima stizali iz svih krajeva Srbije, ali i inostranstva. Domaćin u ta tri dana druženja osmišljava zanimljive igre i takmičenja, večernje žurke uz rok bendove, a obavezan je i defile motorista gradom koji, svake godine, isprati veliki broj građana, posebno mladih i dece, oduševljenih lepotom „ljutih mašina“.

Ove godine Ribarske večeri su pomerene za avgust, ali su motoristi ostali verni svom terminu, obzirom da skoro nema vikenda tokom leta kada se na raznim krajevima zemlje i bližeg inostranstva ne održavaju moto susreti i svi oni su već odavno ubeleženi u kalendare moto susreta.

Podsetimo, apatinski moto susret održaće se od 3. do 5. jula. Dobrodošli!

Izvor: apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti