Sunce sutra ulazi u znak Bika: Vreme finansijskih dobitaka, a evo šta očekuje svaki znak Zodijaka

Sunce u Biku predstavlja promenu, pre svega materijalnu, jer je ono marljivo, strpljivo i ima više samopouzdanja
Sunce, planeta vitalne energije, najavljuju astrolozi, ulazi u zemljani znak Bika, 20. aprila, gde će se zadržati do 20. maja.

Kada se ova planeta nađe u Ovnu iz koga sutra izlazi, njene karakteristike su borbenost i želja da što pre i bez razmišljanja ostvarimo zacrtane ciljeve.

Za razliku od njega, Sunce u Biku predstavlja promenu, pre svega materijalnu, jer je ono marljivo, strpljivo i ima više samopouzdanja.

Svi planovi koje smo imali, a u koje smo uložili trud sa Suncem u Biku imaju šansu da budu realizovani. To je zapravo materijalnizacija ideja. Sunce u Biku nagoveštava novac, nekretnine i posedovanje stvari u pozitivnom smislu, pa će se mnogima popraviti finansijsko stanje.

Svakom horoskopskom znaku Sunce u Biku doneće promene na nekom polju.

OVAN
Ovo je idealan period za poboljšanje finansijske situacije i mogućnost kupoprodaje nekrenina.

BIK
Sunce u vašem znaku donosi vam pokretačku energija da ostvarite svoje ciljeve. Uz marljivost i strpljenje nema toga što ne možete da postignete.

BLIZANCI
Kod vas će u centru pažnje biti rad na sebi. Počinjete da se bavite psihološkim delom ličnosti. Bićete više okrenuti svojum unutrašnjih zahtevima. Imaćete priliku za neko zanimljivo putovanje.

RAK
Rakovima period u kome je Sunce u Biku donosi mogućnost da prošire krug prijatelja. Očekuje vas više druženja i izlazaka.

LAV
Vama ovaj period do 20. maja može da donese promene na poslu. Biće vam teško da se fokusirate na obaveze, a one će se sve više gomilati.

DEVICA
Devicama Sunce pozicionirano u Biku donosi mogućnost za stručna usavršavanja kao i neka poslovna putovanja na kojima će steći nova znanja.

VAGA
Ako do sada niste rešili pitanje nasledstva, ovo je idealan momenat. Možete očekivati i manji dobitak u igrama na sreću.

ŠKORPIJA
Sunce u Biku donosi vam novo poznanstvo. Ukoliko ste slobodni, možete da uđete u novu romansu.

STRELAC
Ovako pozicionirano Sunce najviše će uticati na vašu organizaciju na radnom mestu. Odlično ćete voditi posao i lako se snalaziti sa obavezama.

JARAC
Za Jarčeve ovo je sjajan period za ljubav. Očekuju vas divni emotivni trenuci i više romantičnih prilika, ali i moguć i fatalni ljubavni susret.

VODOLIJA
Sunce u Biku pada u četvrtu prirodnu kuću Vodolija koja simbolizuje dom i porodicu. Ako ste želeli negde da se preselite, sada ćete imati priliku da to i realizujete. Takođe, moguće je da ćete se baviti renoviranjem stana.

RIBE
Ribama ovakva pozicija Sunca donosi dobar period za pregovore u njihovu korist.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.