Ovi znakovi daju najbolje savete: Da li ste među njima? Ovi znakovi daju najbolje savete: Da li ste među njima?

Ovi znakovi daju najbolje savete: Da li ste među njima?

Često nam je potrebna "pomoć prijatelja" kada u vezi negde zapne, i to je sasvim normalno. Evo koji znaci daju najbolje ljubavne savete.

Ribe

Ribe vam baš mogu pomoći svojim savetima, bilo da su u pitanju osećanja prema bivšem ili sadašnjem partneru. S obzirom na to da su vodeni znak, dobro znaju kako je to kada nas emocije preplave. Oslanjajući se na intuiciju, ponudiće vam nekoliko rešenja koja možete da probate kada se nađete u problemu, piše "Pinkvilla".

Strelac

Strelci nisu baš poznati po tome što važnosti pridaju osećanjima. Međutim, oni su jedan od najiskrenijih horoskopskih znakova, pa zato možete biti sigurni da će vam reći šta misle. Ako smatraju da vam je potreban odmor od partnera, ili čak raskid, neće oklevati da vam to i kažu.


Devica

Device su odlični savetnici - ne samo u vezi sa ljubavlju. Bilo da je u pitanju ljubavna, životna ili poslovna odluka, tu su za vas. Obratiće pažnju na svaki detalj koji im ispričate, i znajte da će pomno "čitati između redova". Uvek je važno kada neko sa strane ume da sagleda situaciju, a to je slučaj sa njima.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti