Danas stiže POSLEDNJE POMRAČENJE SUNCA U NAREDNIH 20 GODINA i za OVA 3 ZNAKA život se menja za 180 stepeni: Jedan znak biće KRALJ, a za ova dva sledi propast

Danas, 8. aprila, čeka nas potpuno pomračenje Sunca u Ovnu. Ovo je veoma moćan kosmički događaj koji će uticati na važne aspekte života i odrediće put kojim nam je suđeno da idemo u sledećih 18 meseci. Zanimljivo je da je ovo poslednje potpuno pomračenje Sunca u narednih 20 godina - sledeće stiže tek u avgustu 2044. godine.

Pomračenje će uticati na horoskop svih znakova Zodijaka, a ovo je period koji će biti obojem produktivnošću i viškom energije, pa je velika greška sada biti statičan. Svi ciljevi i planovi koje ste sebi postavili počeće da se realizuju.

S druge strane, pomračenje Sunca biće pod velom retrgradnog Merkura, pa pojačava tamne strane ovog astro godađaja. To u praksi znači da ćete morati da priznate svoje slabosti i da poradite na svojim greškama. Takođe, pomračenje ima prilično snažnu i agresivnu silu koja može da bude teška za odlučne, smele, čvrste ljude, usmerene na budućnost.

Na neke znakove Zodijaka pomračenje Sunca će osebno snažno uticati; na prvom mestu to su vatreni znaci, odnosno Ovan, Lav i Strelac. Oni će se suočiti sa intenzivnom željom za korenitim promenama i biće na vrhuncu svoje energije. Moraju da se pripreme za impulsivne i neočekivane događaje ili odluke. Naravno, kako je samo pomračenje u znaku Ovna, Ovnovi će biti najviše "pogođeni".

I dok će predstavnici vatrene stihije imati sreće u narednom periodu, dva znaka se neće dobro provesti, prema astrolozima, a to su Rak i Vodolija!

Evo i horoskopa za Ovnove, Rakove i Volodije.

Za Ovnove život će se promeniti za 180 stepeni i to u pozitivnom smislu. Ako ste čekali znak da preduzmete neku akciju i ožiite svoje ideje, sada je pravi trenutak. Šta god da preduzmete, sve će vam ići od ruke i to maksimalno lako. Ako ste dugo hteli da obavite neku skupu kupovinu (nekretnina, automobil, telefon, oprema, tehnika...), sada je vreme da to obavite. Dobar je period i za putovanja! Za neke pripadnike znaka moguća je neočekivana ponuda za brak, preseljenje u drugi grad ili državu i prelazak na perspektivniji, bolji posao.

Rak

Rak će osetiti veliki umor, slabost i preopterećenost, a to će se posledično loše odraziti na vaš rad ili način zarade. Nemojte zatvarati oči na ono što vam telo signalizira. Ako ste zabrinuti u vezi zdravlja, obratite se lekaru. Analizirajte svoje korake i akcije, kako biste se oslobodili teških misli i bojazni. Neophodan vam je racionalan pristup.

Vodolija

Vodolije će ovih dana biti veoma nervozne i prepune tenzije, a to će se negativno odraziti na njihovo sveukupno blagostanje. Čeka vas i buran period na poslu pun obaveza koje neće biti tako prijatne. Obratite pažnju na porodičnu situaciju ili odnos sa partnerom, čekaju vas nesuglasice. Ako ne želite da sukob eskalira, moraćete da insistirate na otvorenoj komunikaciji i komprimisu.

Izvor: blic.rs

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.