Чланови Градског већа, Сава Дојић и Мирослав Ковачић, протеклих дана посетили су Mесне заједнице Стапар и Станишић, где је у току реализација пројеката партиципативног буџетирања за 2021. годину.

У Станишићу су почели радови на санацији крова Дома културе, а у Стапару се ради на реконструкцији фасаде Дома културе.

У оквиру гласања, које је у октобру 2020. године, због епидемиолошке ситуације, по први пут одржано само путем званичне интернет странице Града Сомбора, грађани су имали прилику да одаберу по један предлог у свакој Mесној заједници који ће се реализовати. Ово је седма година за редом од како Град Сомбор спроводи партиципативно буџетирање где грађани бирају пројекте који ће се реализовати средствима из градског буџета, а ово је прва година у којој се реализује по један пројекат, како за све градске, тако и за све сеоске Mесне заједнице.


Чланови Градског већа, Сава Дојић и Мирослав Ковачић, протеклих дана посетили су Mесне заједнице Стапар и Станишић, где је у току реализација пројеката партиципативног буџетирања за 2021. годину. У Станишићу су почели радови на санацији крова Дома културе, а у Стапару се ради на реконструкцији фасаде Дома културе. У оквиру гласања, које је у октобру …

Започела реализација пројеката које су грађани изгласали у Стапару и Станишићу Read More »


Ceo tekst možete pročitati na 025 info - Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Moja bitka sa fibromialgijom: Kada te sve boli, a „nije ti ništa“
Moja bitka sa fibromialgijom: Kada te sve boli, a „nije ti ništa“

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.