Школска година која је за нама, услед борбе читавог човечанства са пандемијом вируса Корона, довела нас је у ситуацију да поред свих и наша деца тај период проведу у ванредним околностима.

Школски дани проведени у истим клупама, мали и велики одмори, разне досетке на и ван часова, стрепње у ходницима пред контролне испите и одговарање, многа дружења, често и прве љубави, за ову генерацију нису били реалност. Школску годину су до пред крај провели испред малих екрана.

  • Сматрамо да сада, када смо сви заједно показали велику одговорност кроз поштовање мера и пре свега вакцинацију, имамо прилику и да нашој деци надокнадимо многе тренутке дружења које им је поменута ситуација одузела. Општина Апатин, с тим у вези, је одлучила да организује и финансира матурско вече за све матуранте средњих школа наше општине, а део програма ће поред локалних извођача бити и Јован Перишић, рекао је заменик председнице општине, Радован Ђукић.

Према његовим речима, Општинско Веће општине Апатин је данас подржало ову одлуку. 

  • Желимо пре свега да уприличимо нашој деци прославу матуре како би им остала у сећању до краја живота. Желимо да кроз тренутке радости које им припремамо, за тренутак забораве на све оно што су пропустили. Учинићемо све да буду задовољни, додао је Ђукић и истакао:
  • За сам крај бих подсетио да Општина Апатин годинама уназад награђује најбоље ученике, носиоци Вукових диплома ишли су на наградна путовања, а најбољи са разних такмичења добијали многе вредне награде. Тренутно смо у великој кампањи којом желимо да апатинске средње школе буду пуне ђака од септембра, те да у годинама које су пред нама створимо од наше општине један озбиљан средњошколски центар. 

The post Апатинским матурантима општина финансира матурско вече уз наступ Јована Перишића first appeared on 025 инфо вести.


Школска година која је за нама, услед борбе читавог човечанства са пандемијом вируса Корона, довела нас је у ситуацију да поред свих и наша деца тај период проведу у ванредним околностима. Школски дани проведени у истим клупама, мали и велики одмори, разне досетке на и ван часова, стрепње у ходницима пред контролне испите и одговарање, …

Апатинским матурантима општина финансира матурско вече уз наступ Јована Перишића Read More »

The post Апатинским матурантима општина финансира матурско вече уз наступ Јована Перишића first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Moja bitka sa fibromialgijom: Kada te sve boli, a „nije ti ništa“
Moja bitka sa fibromialgijom: Kada te sve boli, a „nije ti ništa“

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.