Због почетка реконструкције радова на расвети у Градској хали „Мостонга“, пункт за масовну вакцинацију премештен је у објекат затвореног градског базена на истој адреси, Апатински пут бб.

Почетак рада вакциналног пункта у објекту затвореног градског базена је понедељак, 14. јун, у времену од 08:00 до 16:00 часова сваког радног дана и суботом од 08:00 до 14:00 часова.

Вакцинација грађана без заказивања наставља се и даље, а грађани који желе да приме прву дозу вакцине, са собом треба да понесу личну карту.

Вакцинација по насељеним местима наставља се по дефинсаном распореду термина за ревакцинацију.

Кол центар Града Сомбора наставиће и у будуће да подсећа грађане на њихове термине ревакцинације, као и да пружа све неопходне информације у вези вакцинације и помоћи око добијања дигиталног зеленог сертификата. Број телефона на који грађани могу да се обрате за све информације је 064/069 82 47 сваког радног дана од 08:00 до 14:00 часова.


Због почетка реконструкције радова на расвети у Градској хали „Мостонга“, пункт за масовну вакцинацију премештен је у објекат затвореног градског базена на истој адреси, Апатински пут бб. Почетак рада вакциналног пункта у објекту затвореног градског базена је понедељак, 14. јун, у времену од 08:00 до 16:00 часова сваког радног дана и суботом од 08:00 до …

Сомбор: Пункт за вакцинацију пресељен у просторије затвореног базена Read More »


Ceo tekst možete pročitati na 025 info - Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Upozorenje na prevare: 11 stvari koje treba da izbegavate tokom putovanja
Upozorenje na prevare: 11 stvari koje treba da izbegavate tokom putovanja

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.