Završen nagradni konkurs na temu „Zašto upisati Gimnaziju?“Završen nagradni konkurs na temu „Zašto upisati Gimnaziju?“

Gimnazija „Veljko Petrović“ raspisala je, početkom maja, interni nagradni konkurs na temu „Zašto upisati Gimnaziju?“.

Konkursni zadatak bio je da se na društvenim mrežama objave kratki odgovori na zadato pitanje. U periodu 12. – 22. maj, 87 sadašnja i bivša učenika je učestvovalo na ovom konkursu.

Petočlana komisija izabrala je osam objava koje zaslužuju nagradu i još pet koje zaslužuju pohvale.

Nagrađeni su sledeći učesnici konkursa:
Željana Dunović u kategoriji objave sa najvećim brojem „lajkova“, Mihajlo Stolić u kategoriji vizuelne objave, Uroš Ogrizović za originalnost objave, Đorđe Višić za duhovitost objave, Teodora Pešić za kreativnost objave. Za stilsku lepotu objave nagrađene su: Radmila Stojiljković, Teodora Mlađan i Dunja Vukašinović.

Pohvale su dobile objave sledećih učenika: Anđelina Knežević, Ivana Lovrić, Tijana Filipović, Jelena Knežević i Anastasija Tošić.

Posebnu pohvalu dobijaju svi učenici II7 – odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima iz računarstva i informatike drugog razreda koji su napravili promotivni video klip.

Svi nagrađeni i pohvaljeni komanteri biće objavljeni na zvaničnom sajtu Gimnazije, a ovom prilikom navodimo jedan od najlepših komentara: „Ako voliš da istražuješ i izučavaš, da svaki dan nešto novo saznaš. Ako te zanimaju razne teme, ako voliš da braniš svoje stavove i proširiš vidike. Onda je naša Gimnazija pravo mesto za tebe. Ne postoje granice, niti prepreke, samo izazovi koje možemo savladati zajedno.“

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…