Savet za bezbednost saobraćaja poklanja 200 sedišta za vožnju dece biciklom

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora ove godine obezbedio je 200 sedišta za vožnju dece biciklom i ovim putem upućuje javni poziv roditeljima/starateljima dece uzrasta od jedne pune godine do pet godina, ukoliko im je potrebno sedište, da se prijave slanjem podataka na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Uslovi za dobijanje besplatnog auto sedišta su da je dete uzrasta od punih 12 meseci do 5 godina, da stanuje na teritoriji Grada Sombora i da već nije dobilo sedište za vožnju biciklom na poklon od grada. Mejl treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime roditelja/staratelja, adresu stanovanja, kontakt broj telefona i JMBG deteta.

Prijavu šalje roditelj/staratelj (ne može se slati bez njihove saglasnosti) i slanjem jednog mejla može se dobiti jedno sedište.

Javni poziv je otvoren od ponedeljka 1. juna 2020. godine u 12 časova do četvrtka 4. juna 2020. godine u 12 časova.

Prvih 200 roditelja/staratelja koji pošalju mejl sa traženim podacima i ispunjavaju navedene uslove dobiće sedište za vožnju dece biciklom i biće obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja.

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora nabavku sedišta finansirao je preko naplate kazni nesavesnim vozačima na teritoriji Grada Sombora, kao što se finansiraju i druge aktivnosti koje Savet sprovodi.

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…