petak, 01 jul 2022 08:02

APATIN OBELEŽIO DAN DUNAVA

Jedna od omiljenih manifestacija za sve ljubitelje reke, obeležena je prigodnim programom na plaži kod restorana „Plava ruža“.

Svemu je prethodila revijalna vožnja biciklima od apatinske „Marine“ do Kupusinske čarde. Da je Apatin pored Dunava, piva i Ličana i opština bicikala, pokazalo je preko 50 entuzijasta kojima nije smetalo Sunce i preko 35 stepeni da provozaju svoje bicikle.

Centralni događaj se dogodio na plaži koja je bila prepuna jahti, a koje su dolovile u rukavac u sklopu regate Voda Vojvodine. Brojni gosti, kao i domaćini su uživali u programu koji je pripremila Turistička organizacija Apatin. Kao i obično, na početku su uz animatore najviše uživali najmlađi.

Zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić je u 20 časova pozdravio sve prisutne i poželeo im dobar provod, a za to se pobrionuo bend Duo trio quattro. Nastavak atrakcije za decu i njihove roditelje bilo je puštanje lampiona i vatromet sa plaže, dok je muzika dodatno podizala atmosferu.

Sve u svemu, predivano veče na Dunavu, te se nadamo da će se tradija obeležavanja Dana naše reke nastaviti i u godima koje dolaze.

izvor:soapatin.org

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti