utorak, 22 februar 2022 06:22

SEDAM APATINACA NA LISTAMA ZA REPUBLIČKE POSLANIKE

 

Danas je RIK-u predata lista za kandidate koalicije „Moramo“ za republičke izbore koji će biti održani 3. aprila. Na listi, koju podržava i UG „Bez straha“ se nalaze i tri imena iz Apatina – na 50. mestu advokat Željko Rajčević, na 128. profesor razredne nastave Branislava Radonjić i na 149. mestu radnik Veselin Lovrić.

-Ne sećamo se da je ikada u novijoj istoriji parlamentarizma u Srbiji zabeleženo da je na jednoj predloženoj listi za republičke poslanike tri kandidata iz Apatina, te ćemo ovo shvatiti kao veliki uspeh i istovremeno obavezu da se i u narednom periodu još više potrudimo da ukažemo na sve anomalije u društvu i da pokušamo da utičemo na njihovo rešavanje i anuliranje, navode u UG „Bez straha“.

Na do sada predatim listama nalaze se imena još četiri naša sugrađanina.

Na listi „Koalicija Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ na 241. mestu nalazi se master pravnik Marko Đumić, na listi „Koalicija Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i „Zeleni Srbije” su dvojica naših sugrađana, diplomirani ekonomista Miloš Đerić, na 111. mestu i penzioner Đuro Korać na 234. mestu, dok se na listi „Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka“, na 71. mestu, nalazi profesor Milorad Mrđa.

izvor:apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti