četvrtak, 17 februar 2022 06:46

APATINSKI ATLETIČARI USPEŠNI NA TAKMIČENJIMA U KAPOŠVARU I BEOGRADU

 

Vanja Bolesnikov veteranski prvak Srbije na 800 i 3000 metara, Predrag Vejin odličan u Kapošvaru na polumaratonu, Đuro Borbelj i Miroslav Pešić na Belom krosu

 

Članovi Atletskog kluba Apatin nastavili su sa zapaženim rezultatima i u februaru mesecu ove godine.

Prethodne nedelje u Mađarskom gradu Kapošvar održan je tradicionalni međunarodni polumaraton u kojem je svoj nastup na deonici od 21 kilometer i 97 metara imao Predrag Vejin, koji je slavio u svojoj starosnoj kategoriji rezultatom 1 sat 35 minuta što je za 20 minuta bolje od njegovog rezultata koji je ostvario pre dve godine na istoj stazi.

Proteklog vikenda u nedelju 13. februara u Beogradu su održana dva takmičenja na kojima su nastupili članovi kluba.

Sjajan nastup i dve pobede na veteranskom Prvenstvu Srbije koje je održano u Atletskoj dvorani Vojne akademije, ostvario je Vanja Bolesnikov u trkama na 800 metara (rezultat 2 minuta i 28 sekundi) i 3000 metara (rezultat 11 minuta i 2sekunde).

Istog dana je na Košutnjaku održan tradicionalni međunarodni Beli kros, gde su u izuzetno kvalitetnoj trci seniora na 4600 metara, nastupila dva člana AK Apatin, Đuro Borbelj osvojio je četvrto mesto u izuzetno neizvesnoj trci, gde mu je u finišu izmaklo pobedničko postolje, dok je Miroslav Pešić osvojio 11. mesto.

Članove Atletskog kluba Apatin narednog vikenda očekuje nastup na 10. Vršačkom belom krosu, koji se održava u Vršcu u nedelju 20. februara u tehničkoj organizaciji Atletskog kluba VAK 1926.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.