petak, 11 februar 2022 07:39

Podela besplatnih sadnica bagrema u Apatinu

Društvo pčelara „Dunav“ iz Apatina vrši besplatnu podelu sadnica bagrema za privatne posede na području opštine Apatin.

Kako je navedeno, ovo je druga podela koju apatinski pčelari organizuju. Podela će trajati do 15. februara, odnosno dok se ne podeli cela količina za ovogodišnju sadnju.

-Reč je o 15.000 jednogodišnjih sadnica bagrema koje je Društvo pčelara sredstvima udruženja nabavilo kod pokreta „Gorana“ u Somboru. Jednom količinom ćemo obnoviti sadnice koje su prošle godine zasađene na potezu od „Hladnjače“ do „Devete table“, a koje su stradale od poljoprivrednih mašina, vremenskih uslova i životinja – rekao je predsednik ovog Društva, Rade Stevanović.

Podela je namenjena svim zainteresovanim građanima koji poseduju poljoprivredno ili drugo zemljište, posede na kojima imaju prostora za sadnju. Potrebno je samo da izraze zainteresovanost za sadnicu, a biće obezbeđena i dostava na kućnu adresu.

Svi zainteresovani informacije mogu dobiti na kontakt telefon 063/7799-008.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.