četvrtak, 27 januar 2022 07:37

APATIN I OVE GODINE U RITMU EVROPE, AUDICIJA 12. FEBRUARA

"Srbija u ritmu Evrope" je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije, i Izraela. Program "Srbija u ritmu Evrope" će se u 2022. godini emitovati uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji.

Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom sedmomesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope".

Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Srbija u ritmu Evrope" i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na Prvoj Srpskoj Televiziji (PRVA TV). Sve propozicije takmičenja nalaze se na sajtu Www.Theeurope.Eu .

Deca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @ritamevrope ili broj telefona 0606555013 (viber/whatsaap). Deca koja se prijavljuju za pevanje treba da pošalju video ne duži od 1 minuta izvodeći pesmu po želji bez matrice ili prateće muzike, prethodno se predstavivši imenom i prezimenom, godinom rođenja i gradom iz kojeg dolaze. Deca koja se prijavljuju za ples ne šalju video, već samo poruku. Poruka treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja, grad iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.

Ukoliko deca iz bilo kojih razloga nisu u mogućnosti da se prijave, mogu se pojaviti na samoj audiciji koja će se održati 12.02. sa početkom u 10 časova u velikoj sali Doma kulture i predstaviti svoj talenat u pesmi ili ples

izvor:apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti