ponedeljak, 10 januar 2022 08:28

OTKRIVEN PLJAČKAŠ SONĆANSKE MENJAČNICE

 

ISTA OSOBA ODGOVORNA I ZA PLJAČKU MENJAČNICE U APATINU, PRE ČETIRI MESECA!

Policija je ubrzo nakon pljačke menjačnice “Etna” u Sonti otkrila i uhapsila počinioca. U pitanju je Nemanja J. (22) iz Apatina, kome je, zbog postojanja sumnje da je počinio ovo delo, određen pritvor u trajanju do 48 sati.

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, utvrđeno je da je Nemanja odgovoran i za pljačku menjačnice u Apatinu, u ulici Dimitrija Tucovića, u blizini raskrsnice sa ulicom Svetog Save, koju je počinio 19. septembra.

Policija ga je otkrila veoma brzo, zahvaljujući snimku sa obližnje nadzorne kamere, na kome se jasno vidi trenutak kada je bacio bicikl i seo u automobil somborskih tablica, kojim je pobegao neposredno nakon pljačke sonćanske menjačnice, sinoć oko 18 časova.

Iz ove menjačnice je odneo u raznim valutama oko 8.000 evra, a iz apatinske, koju je opljačkao polovinom septembra, oko 3 miliona dinara. Radnicu sonćanske menjačnice napao je naoružan pištoljem, maskiran kapom i zaštitnom maskom, dok je u apatinskoj pljački koristio nož, a na glavi je imao kačket i sunčane naočare.

Nemanja J. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

izvor:apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti