sreda, 05 januar 2022 08:32

Odmor putem vaučera u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Junaković“

Tokom 2022. godine Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Junaković“ će biti deo programa subvencionisanja godišnjih odmora u Srbiji putem besplatnih vaučera, koje je obezbedila Vlada Srbije.

Kompleks okružen hrastovom šumom i u neposrednoj blizini Dunava, nudi uživanje u prirodnim lepotama i blagodetima lekovite, geotermalne vode. Voda koja dolazi sa dubine od 700 metara i dostiže temperaturu od 50 stepeni Celzijusa prema svom kvalitetu može da se meri sa banjskim lečilištima u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Kompleks bolnice, osim pune medicinske nege, nudi šarenoliku ponudu: otvorene bazene, mini spa i wellness centar sa finskom saunom, boditerm kabinom, hidromasažnom kadom, tuševima doživljaja i tepidarijumom. Ljubiteljima sporta na raspolaganju je teren za odbojku na pesku, kao i kuglana. Takođe, „staza zdravlja“ kroz Park šumu, koja se nalazi nadomak kompleksa, pravi je užitak za ljude koji preferiraju boravak u prirodi. U sklopu objekta, gostima su na raspolaganju i dva restorana koja će zadovoljiti različite gastronomske želje.

Ove godine, iskoristite svoju priliku da se upoznate sa ponudom koju vam nudi Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Junaković“

izvor:025info.rs

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti