sreda, 05 januar 2022 08:28

APATINSKI ATLETIČARI I U 2022. GODINI NASTAVILI SJAJNIM RITMOM

 

Pobeda Đure Borbelja i odlični nastupi Aleksandra Stajića i Nemanje Đurića na 52. Uličnoj trci u Mrsaću

Članovi Atletskog kluba Apatin i u novoj takmičarskoj sezoni, nastavili su tamo gde su stali u 2021. godini, sjajnim nastupima u prvoj polovini januara.

Proteklog vikenda (nedelja 2. januara) u Mrsaću je održana tradicionalna i jedna od najstarijih uličnih trka u Srbiji 52. Ulična trka Mrsać 2022., gde su u izuzetno jakoj seniorskoj konkurenciji u trci na 6,8 kilometara nastupila tri člana Atletskog kluba Apatin, Đuro Borbelj, Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić i ostvarila plasman u top deset takmičara.

Pobedu je ostvario Đuro Borbelj sjajnim trčanjem i odličnim rezultatom i popravio prošlogodišnji rezultat sa iste trke gde je bio četvrtoplasirani, Aleksandar Stajić je bio sedmoplasirani, dok je Nemanja Đurić osvojio 10. mesto.

Narednog vikenda članove AK Apatin očekuje nastup na Božićnoj trci u Kuli.

Trka u Mrsaću je bila jedan od kontrolnih za nastup seniorske ekipe Atletskog kluba Apatin na Kupu šampiona u krosu koja se pod okriljem Evropske atletske federacije održava u mestu Oeiras kraj Lisabona, gde će se za titulu prvaka Evrope u trci na 10 kilometara, nadmetati 30 evropskih klubova.

izvor:apatinskenovine.rs

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti