utorak, 21 decembar 2021 07:03

ODLIČAN DEBITANTSKI NASTUP MLADIH APATINSKIH KUGLAŠICA

 

Protekli vikend u Kovačici održan je KUP mladih na kojem je nastup imalo pet devojčica iz ŽKK Apatin. U kategoriji mlađih kadetkinja, svoj prvi nastup imale su tri devojčice.

Lara Lenđel osvojila je peto mesto sa 427 oborenih čunjeva, Anja Kuruc je bila šesta sa 414 oborenih čunjeva, dok je Milana Mileusnić zauzela devetu poziciju sa rezultatom 378.

U kategoriji starijih kadetkinja, takmičile su se Noemi Heđbeli, koja je završila rezultatom 479 na petoj poziciji, i odmah za njom na šestom mestu, sa rezultatom 417, Milica Medić.

Prema rečima Snežane Petrović, trenerke mlađih kategorija, škola kuglanja za devojčice koju je ŽKK Apatin organizovao početkom godine iznedrila je čak 10 novih mladih kuglašica, a koje su danas punopravne članice kluba.

Veoma sam ponosna na naš podmladak. Pored treme i straha od javnog nastupa, nisu napravile ni jednu grešku na terenu koja bi bila kažnjena od strane sudija. Ponašale su se na stazi kulturno i sportski ispoštovale sve što smo učile i ja sam više nego zadovoljna celokupnim nastupom. Ovo je većini prvi nastup i fokus nismo stavljali na rezultat, izjavila je Petrović i zaključila da, s obzirom na prikazano do sad, od ovih devojčica možemo očekivati puno dobrih nastupa i sjajnih rezultata.

izvor:apatinskenovine.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti