utorak, 07 decembar 2021 07:58

U NEDELJI PRED NAMA BROJNE AKTIVNOSTI ZA MLAĐE KATEGORIJE SPORTSKIH KLUBOVA

Projekat koji je započet pred kraj prošle godine, dobio je svoj nastavak i sada, pred kraj 2021. S tim u vezi, nedelja koja je pred nama biće posvećena sportu, tačnije mlađim sportskim selekcijama.

Pokušali smo u proteklom periodu da ustanovimo koji su to problemi sa kojima se susreću klubovi koji imaju mlađe kategorije i kako da ih u što većem broju uključimo u sportske aktivnosti. Odlučili smo se da kroz niz različitih aktivnosti u nedelji pred nama, otpočnemo proces koji će nadam se biti nastavljen i u godinama koje slede, rekao je zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić

Od Đukića smo saznali da će se u okvitu projekta tokom nedelje obaviti testiranje dece, te da će biti prisutni i eminentni stručnjaci iz oblasti kineziologije i psihologije sporta. Zamenik predsednice naše opštine je najavio i podelu sportske opreme mlađim kategorijama, kao i veća ulaganja u sportske klubove tokom iduće godine.

Detaljniji kalendar dešavanja u okviru sportske nedelje najavio je Sekretar sportskog saveza opštine Apatin Radomir Radujko.

Testiranje će se vršiti u utorak i sredu u hali OŠ „Žarko Zrenjanin“ i biće obuhvaćeno 140 dečaka i devojčica. Za svaki klub i godište će biti posebne baterije testova gde ćemo dobiti neku bazu za dalje praćenje i razvijanje kroz takmičenje dece koja će biti obuhvaćena ovim testiranjem, rekao je Radujko

Za sredu 08.12. Sekretar sportskog saveza je najavio i predavanje u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra.

Predavanje će od 17 do 19 časova da održe Dragoljub Veljović i naš proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić. Veljović će da održi predavanje na temu fizičko vežbanje kao zdrava navika, dok će Gerić držati predavanje na temu samopouzdanje iz sporta u život. Pored dece koja će biti obuhvaćena testiranjem, pozivam i sve zainteresovane građane da prisustvuju, poručio je Radujko

Sekretar sportskog saveza je za kraj sportske nedelje potvrdio ono što je zamenik predsednice opštine najavio, a to je podela sportske opreme za mlađe kategorije sportskih klubova sa teritorije opštine Apatin.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.