ponedeljak, 06 decembar 2021 07:54

Apatinci pobedom stavili zavesu na jesenji deo prvenstva

U okviru 11. kola Super B rukometne lige Srbije, Rukometni klub “Apatin” je pred svojom publikom dočekao Rukometni klub SC “Voždovac 2012” iz Beograda. Ovo je ujedno bilo i poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva, a naši momci su bez velikih poteškoća savladali poslednjeplasiranu ekipu na tabeli, rezultatom 29:26 (18:12). Apatinci su se do kraja prvog dela meča uspeli odvojiti od gostiju i otići na +6, a do kraja utakmice domaći su držali distancu. Za igrača utakmice izabran je Aleksandar Pilipović sa 9 pogodaka, a pored njega raspoloženi su bili kapiten ekipe Čedomir Milojević (6 pogodaka), Mirko Gardijan (5 pogodaka) i istakao bih mladog i talentovanog Miloša Brauna, koji je pružio fantastičnu partiju i pet puta zatresao mrežu gostiju. Ovom utakmicom je za Rukometni klub “Apatin” spuštena zavesa na jesenji deo prvenstva, a polusezonu su završili sa šest pobeda i pet poraza, odnosno 12 osvojenih bodova. Veliki uspeh naših rukometaša, sada odlaze na sigurno zasluženu pauzu, a za sam kraj bih istakao stavku da je hala Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” Apatin neosvojiva tvrđava, nadamo se da će tako ostati i individualni učinak Aleksandra Pilipovića, koji je trenutno najkorisniji igrač lige, jer je čak pet puta proglašen igračem utakmice.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.