utorak, 30 novembar 2021 08:19

Kuglašice Apatina uzele bod u Nišu

Ženski Kuglaški klub “Apatin” je u okviru 7. kola Super lige Srbije, u Kruševcu igrao sa ženskim Kuglaškim klubom “Čair” iz Niša. Favorizovane Apatinke nisu uspele stići do celog plena, te su bodovi podeljeni, a konačan ishod meča je 4:4. Favorizovane Apatinke nisu uspele stići do celog plena, te su bodovi podeljeni, a konačan ishod meča je 4:4. U našoj ekipi najviše čunjeva oborila je Jasna Orlović (541 čunj), a pored nje više od 500 čunjeva oborile su Silvana Štulić (524 čunja) i Marina Medić (515 čunjeva). Posle ovog meča naše devojke se nalaze na osmom mestu sa pet osvojenih bodova, a u sledećem kolu, na stazama “Banje Junaković” Apatin, dočekaće četvrtoplasiranu ekipu, ženski Kuglaški klub “Radnički” iz Novog Sada.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.