utorak, 16 novembar 2021 07:34

POBEDA I REMI MARINE GAJČIN NA EVROPSKOM PRVENSTVU U ŠAHU

 

U drugom kolu ekipnog prvenstva Evrope koje se održava u termama Čatež, u Sloveniji, naše dame su posle iznenadjujućeg poraza u prvom kolu, upisale prvu pobedu na evropskom prvenstvu. Rezultatom 3:1 Srbija je nadigrala reprezentaciju Turske. Teodora Injac i Adela Velikić su remizirale na prvoj i drugoj tabli protiv Atalikove, odnosno Čaglarove. Pobedu našoj selekciji donele su Jovana Erić i Marina Gajčin trijumfima na trećoj i četvrtoj tabli protiv Kočigitove i Ajdinove.

U trećem kolu prvenstva koje je odigrano juče, naše reprezentativke poražene su od Rumunije rezultatom 2,5:1,5, a naša Marina Gajčin je remizirala sa Mihaelom Ćolaku, Teodora Injac osvojila je ceo poen, dok su Adela Velikić i Jovana Erić pretrpele poraz.

Danas je na programu četvrto kolo prvenstva, u kojem će reprezentacija Srbije odmeriti snage sa domaćinom prvenstva, reprezentacijom Slovenije.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.