sreda, 03 novembar 2021 08:02

Spektakularna igra “PIK Prigrevice” ove sezone

U novoj sezoni Druge rukometne lige “Vojvodina” 2021/22, rukometni klub “PIK Prigrevica” beleži sjajne rezultate i trenutno je prvoplasirana ekipa na tabeli. Pružaju fantastične partije, vredno treniraju i za sve to naravno dolazi nagrada, pobede! Imali ste prilike o svakoj njihovoj utakmici čitati na našem sajtu, a ovaj put sam umesto intervjua sa nekim sportistom iz našeg okruga spremio analizu dosadašnjih odigranih utakmica Prigrevčana u ovoj sezoni, tima koji ne zna za poraz. Više o odigranim utakmicama izabranika Milke Nikšić i trenutnom stanju pročitajte u nastavku:

*RK “PIK” Prigrevica 45:30 ORK “Crepaja”
-Utakmica sa omladinskim rukometnim klubom “Crepaja” je za naše momke bila prvo iskušenje u novoj sezoni. Favorizovani domaći predvođeni Slobodanom Kozlovačkim (14 pogodaka) zadovoljili su publiku u hali osnovne škole “Mladost” i sjajno prikazanom igrom stigli do prva dva boda u sezoni 2021/22.
*RK “Ruma” 28:32 RK “PIK Prigrevica”
-Prvo gostovanje za izabranike Milke Nikšić jeste bilo u veoma neugodnoj Rumi. Obe ekipe su bile silno motivisane i pokazale da imaju samo jedan cilj, a to su dva boda. Prvi deo meča završen je 18:15 u korist domaćih, ali u drugom poluvremenu sledi obrt, gosti preokreću i tako upisuju još jedan trijumf. Ovaj put, za igrača utakmice je proglašen kapiten ekipe Nikola Čović koji je prošle sezone bio najkorisniji igrač lige, dok je najviše puta mrežu domaćih zatresao Slobodan Kozlovački (9 pogodaka), koji je pokazao da je u odličnoj formi.
*RK “PIK Prigrevica” 45:37 ORK “Dalmatinac”
-Posle dve uzastopne pobede naši momci veoma željni novog trijumfa, na svom terenu pred elegantno popunjenim tribinama dočekali su omladinski rukometni klub “Dalmatinac”. Kao što je bilo očekivano pred sami meč, Prigrevčani su bez velikih poteškoća savladali goste iz Riđice i tako stigli do celog plena. Ovaj put, na utakmici je zablistao mladi Dušan Ćeran koji je postigao 9 pogodaka i pokazao veliki napredak u njegovog igri.
*RK Crvena Zvezda 27:34 RK “PIK Prigrevica”
-U okviru četvrtog kola Druge rukometne lige “Vojvodina”, naši momci su u Mokrinu gostovali rukometnom klubu “Crvena Zvezda”. Kao i protiv Dalmatinca, takođe je i ovde naša ekipa važila za favorita, što je i opravdala pobedom od sedam golova razlike. Miočinović Đorđe je zablistao na parketu sportske hale “Mokrin” i sa 4 pogotka je bio proglašen igračem utakmice, dok je Slobodan Kozlovački nastavio niz odlično pruženih partija i čak 9 puta zatresao mrežu domaćih.
*RK “PIK Prigrevica” 27:22 RK “Senta”
-Izabranici Milke Nikšić i dalje ne znaju za poraz i to je bila dovoljna motivacija za petu uzastopnu pobedu. Gosti su pokazali da se nisu došli predati i prvi deo meča je završen rezultatom 11:9 u korist domaćih. Tim iz Sente je pokušao na sve načine da savlada domaće, ali im to nije pošlo za rukom i tako naša ekipa ostaje neporažena u novoj sezoni. Za igrača utakmice ovaj put je izabran Dušan Ćeran sa 8 pogodaka, koji uz Slobodana Kozlovačkog (7 pogodaka) nastavlja sa fantastičnim partijama.
*RK “PIK Prigrevica” 30:23 RK “Nova Pazova 1957”
-Posle vikenda pauze za naše momke, došlo je do velikog derbija u hali osnovne škole “Mladost”. U pitanju je bio sudar dve neporažene ekipe u ovoj sezoni! Veoma gust i zanimljiv prvi deo meča, ali u svlačionicu zadovoljniji odlaze domaći koji minimalnom prednošću (14:13) idu na pauzu. Nastavilo se u istom ritmu, ali su domaći ipak ostavili bolji utisak, više su želeli i na kraju zasluženo slavili! Golman, odnosno kapiten ekipe Nikola Čović izabran je za igrača utakmice, a najviše puta mrežu gostiju su zatresli Slobodan Kozlovački i Dušan Ćeran (6 pogodaka). Ovo je bila najznačajnija pobeda naše ekipe u novoj sezoni, koja je sa trona uspela skinuti ekipu Nove Pazova i zauzeti ga.

Rukometni klub “PIK Prigrevica” je trenutno na pola puta do kraja polusezone, ima maksimalan učinak, ali ima tu još mnogo jakih utakmica, kao derbi sa rukometnim klubom “Metalac” iz Futoga koji takođe ne zna za poraz, ali trenutno ima utakmicu manje od naših momaka.

Ovim putem bih čestitao svim članovima rukometnog kluba “PIK Prigrevica” na prikazanom, te im poželeo puno sreće u nastavku sezone, pa da ih sledeće sezone gledamo u još kvalitetnijem rangu!

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.