utorak, 05 oktobar 2021 09:17

Kuglašice Apatina stigle do prve pobede

U okviru četvrtog kola Super lige Srbije, u konkurenciji žena, ženski kuglaški klub „Apatin“ je u kuglani „Banje Junaković“ Apatin bio domaćin protiv ekipe ženskog kuglaškog kluba „Senta“. Posle tri uzastopna poraza, naše kuglašice su uspele stići do prvog trijumfa, savladavši goste iz Sente rezultatom 7:1. 

Kod domaćih, najraspoloženija je bila Noemi Heđbeli koja je oborila ukupno 578 čunjeva, a pored nje, Milana Vuletić je oborila 573 čunja, Silvana Štulić 560 čunjeva, Jasna Orlović 525 čunjeva, Nataša Nađ 524 čunja, Snežana Petrović 278 čunjeva i Angela Šeprak koja je srušila 272 čunja, dok se kod gostiju najviše istakla Marijana Panić Savić, koja je oborila 551 čunj. 

Ovo je bila prva pobeda za Apatin u okviru kuglaške sezone 2021/22, a naredne bodove će potražiti u Zrenjaninu, protiv ženskog kuglaškog kluba „Kristal“.

Takođe, mlade kuglašice Apatina, Noemi Heđbeli i Milica Mandić, su nastupile na Kupu grada Bačke Palanke. Noemi je uzela bronzu u konkurenciji starijih kadetkinja, a oborila je 541 čunj, dok je Milica u istoj starosnoj konkurenciji zauzela deveto mesto sa ukupno oborenih 391 čunjeva.

izvor:025info.rs

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti