Obuke za nezaposlene mlade Apatinke u oblasti internet programiranja Obuke za nezaposlene mlade Apatinke u oblasti internet programiranja
sreda, 16 septembar 2020 06:04

Obuke za nezaposlene mlade Apatinke u oblasti internet programiranja

Obaveštavamo vas da će se u okviru projekta „Obuke za nezaposlene mlade žene u oblasti internet programiranja 2020“, čiji je nosilac NVO Novosadska ženska inicijativa, a koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, organizovati obuke za nezaposlene žene od 18 do 30 godina u cilju podizanja njihovih stručnih kompetencija, čime će dobiti veće šanse za zapošljavanje, podići samopouzdanje i ekonomski se osnažiti. Projekat obuhvata filijale: Sremska Mitrovica (Ruma, Šid, Pećinci, Stara Pazova), Novi Sad (Žabalj), Pančevo (Opovo), Sombor (Apatin). Planirano je da se obuke sprovode polovinom septembra 2020. godine.

Opšti cilj programa je da putem edukacije za internet programiranje doprinese podizanju stručnih kompetencija čime će mlade žene dobiti veće šanse za zapošljavanje, podići samopouzdanje i ekonomski se osnažiti.

Zainteresovane žene treba da popune test kom se pristupa preko sledećeg linka – http://bit.ly/Test_Obuke2020

Od ukupno 150 prijavljenih učesnica, 30 njih sa najboljim učinkom na testu će biti u prilici da pohađaju obuke, koje su potpuno besplatne, i odvijaće se od polovine septembra na onlajn platformi Zoom.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti