Apatinke treće na ovogodišnjm takmičenju "Srbija u ritmu Evrope" Apatinke treće na ovogodišnjm takmičenju "Srbija u ritmu Evrope"
utorak, 08 septembar 2020 06:58

Apatinke treće na ovogodišnjm takmičenju "Srbija u ritmu Evrope"

U studiju Prve televizije, u nedelju 06.09. u direktnom programu, održan je Dečiji muzički festival „Srbija u ritmu Evrope“. Predstavnice naše opštine učestvovale su treću godinu zaredom, ovog puta predstavljajući Belgiju sa pesmom Laure Tesoro - What’s The Pressure.

Pandemija sa Korona virusom je učinila da se ove godine takmičenje ne održava u Vranju kako je bilo planirano, te je improvizovano u studiju Prve srpske televizije bez prisutstva publike. Žiri i takmičarke bili su smešteni u poseban studio gde je voditelj programa bio jutjuber Andrija Jo. Takmičarski deo je praćen uživo putem video bima gde su se emitovali spotovi koji su ranije snimali u gradovima i opštinama učesnika. Po završetku takmičenja, usledilo je glasanje žirija gde su Apatinke dobile drugi najveći broj glasova. Za pobedu im je nedostajao veći broj poena od sms glasova, te su na kraju zauzele treće mesto.

Pobedu su odnele takmičarke iz Čačka, te će se dogodine takmičenje održati u tom gradu.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti