ponedeljak, 30 avgust 2021 05:29

(ВИДЕО) Апатинска прича: Омладински клуб је поново у моди

Центар за културу и образовање Сонта (ЦЕКОС) неколико година уназад континуирано брине о деци и младима. Ова организација, кроз стално унапређење и развој програма тежи ка томе да понуди квалитетне активности за провођење слободног времена и едукацију младих који живе у овом селу. Тренутно броје 50 активних чланова и волонтера, а већ половином септембра отварају Омладински клуб који ће бити на располагању свим младим Сонћанима.

Основна идеја за отварање Омладинског клуба је да се у селу обезбеди место на ком ће млади моћи да се окупљају, друже, забављају, те покажу иницијативу за неке нове пројекте који ће им бити од користи.

Подсећамо, у досадашњем раду ЦЕКОС је реализовао преко 25 пројеката који су финансирани од различитих локалних, националних и међународних донатора, а кроз свој рад остварио је преко тридесет различитих парнерстава са различитим институцијалма, удуржењима, медијима, приватним компанијама итд.

The post (ВИДЕО) Апатинска прича: Омладински клуб је поново у моди first appeared on 025 инфо вести.


Центар за културу и образовање Сонта (ЦЕКОС) неколико година уназад континуирано брине о деци и младима. Ова организација, кроз стално унапређење и развој програма тежи ка томе да понуди квалитетне активности за провођење слободног времена и едукацију младих који живе у овом селу. Тренутно броје 50 активних чланова и волонтера, а већ половином септембра отварају …

(ВИДЕО) Апатинска прича: Омладински клуб је поново у моди Read More »

The post (ВИДЕО) Апатинска прича: Омладински клуб је поново у моди first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti