subota, 14 avgust 2021 10:19

(ВИДЕО) Рекордан број полазника у бесплатној школи кајака у Апатину

Традиционално, Kајак клуб „Панонија“ из Апатина организује бесплатну школу кајака за децу, а која се реализује на Градској плажи. Kако сазнајемо, интересовање најмлађих за овај спорт из године у годину расте. 

  • Ове године имамо рекордан број деце, тридесет петоро. Тренинзи се обављају у три групе, једна група од осам, друга од девет, трећа од десет сати. Десет радних дана траје обука. Једанаести дан, следећу суботу, је полагање, додела диплома и завршница, рекао је Вук Зорић, тренер овогодишње школе кајака.

Зорић, који ове године обучава децу, осам година је активно тренирао кајак у KK „Панонија“ Апатин, потом и у KK „Војводина“ Нови Сад, а био је и део кадетске репрезентације Србије. Деца која код њега похађају школу кајака рођена су 2012. године и старија, а циљ самог пројекта је популаризација овог спорта међу млађим генерацијама.

По завршетку школе биће организована трка полазника са пригодним наградама.

The post (ВИДЕО) Рекордан број полазника у бесплатној школи кајака у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Традиционално, Kајак клуб „Панонија“ из Апатина организује бесплатну школу кајака за децу, а која се реализује на Градској плажи. Kако сазнајемо, интересовање најмлађих за овај спорт из године у годину расте.  Ове године имамо рекордан број деце, тридесет петоро. Тренинзи се обављају у три групе, једна група од осам, друга од девет, трећа од десет …

(ВИДЕО) Рекордан број полазника у бесплатној школи кајака у Апатину Read More »

The post (ВИДЕО) Рекордан број полазника у бесплатној школи кајака у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.