subota, 07 avgust 2021 09:02

(ВИДЕО) Још више садржаја за Апатинце и њихове госте

Туристичка организација Апатина наставља да приређује богате културне, уметничке и забавне програме за своје суграђане и госте, па нас већ овог викенда на плажи код „Плаве руже“ очекује „Deer and Beer“ фестивал, а наредне недеље обележавање Дана младих. 

„Већ вечерас крећемо са журком електронске музике, док сутра имамо велики концерт панк рок бендова, „Јорговани“ „Мајкан“ из Апатина и популарних „Гоблина“, већ наредне недеље 14. августа, ми ћемо обележити Дан младих, богатим програмом, који ће трајати током целог дана управо овде, на плажи Плаве руже“, рекао је директор Туристичке организације Немања Јовић.

Обележавање Дана младих ће, према речима организатора, проћи и у знаку спортских активности, али и уз такмичење у знању. 

„Можемо да очекујемо да ћемо имати трку кануима, имаћемо турнир у одбојци, и имаћемо један интересантан квиз, који ћемо назвати „Квиз две руже“, квиз ће се одржавати овде исто на плажи, подразумеваће седам група питања и све екипе могу да се пријаве у просторијама Туристичке организације Апатин, путем нашег контакт телефона или путем фејсбук странице“, додао је Јовић. 

Манифестације организује Туристичка организација Апатина, уз подршку општине, Канцеларије за младе и разних удружења.

The post (ВИДЕО) Још више садржаја за Апатинце и њихове госте first appeared on 025 инфо вести.


Туристичка организација Апатина наставља да приређује богате културне, уметничке и забавне програме за своје суграђане и госте, па нас већ овог викенда на плажи код „Плаве руже“ очекује „Deer and Beer“ фестивал, а наредне недеље обележавање Дана младих.  „Већ вечерас крећемо са журком електронске музике, док сутра имамо велики концерт панк рок бендова, „Јорговани“ „Мајкан“ …

(ВИДЕО) Још више садржаја за Апатинце и њихове госте Read More »

The post (ВИДЕО) Још више садржаја за Апатинце и њихове госте first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.