sreda, 14 jul 2021 08:50

RADNIČKI 1912 KOMPLETIRA TIM – STIGAO KOSTA SPASIĆ

Fudbaleri somborskog Radničkog 1912 rade u paklenom ritmu i spremaju se za start prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina gde najavljuju borbu za najviše mesto na tabeli. Pripreme su prilagođene ambicijama kluba, pa znojem natopljeni dresovi daju odgovore na mnoga pitanja. -Dogovor je da od samog starta krenemo na vrh tabele, pa moramo biti maksimalno spremni […]

Fudbaleri somborskog Radničkog 1912 rade u paklenom ritmu i spremaju se za start prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina gde najavljuju borbu za najviše mesto na tabeli. Pripreme su prilagođene ambicijama kluba, pa znojem natopljeni dresovi daju odgovore na mnoga pitanja. -Dogovor je da od samog starta krenemo na vrh tabele, pa moramo biti maksimalno spremni za prvi sudijski zvižduk.

Source


Read full article on Apa info


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.