utorak, 06 jul 2021 05:35

(ВИДЕО) Тродневни програм поводом Дана науке и рођења Николе Тесле

Поводом Дана науке и рођења Николе Тесле, Општински културни центар Апатин организоваће тродневни програм.

  • 7. јула у Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“, са почетком у 19 часова, одржаће се промоција књиге „Ја, Никола Тесла“, ауторке Александре Нинковић Ташић. Затим, 9. јула, у Галерији „Меандер“ отвориће се изложба. У питању су макете Теслиних изума, праћене фото принтом. Аутор изложбе је Давор Жакула. 10. јула, у суботу, ће се одржати излагање на тему „Никола Тесла – светлост која се не гаси“. Излагачи су мастер физичар Урош Раонић и Душан Лукић који је доктор економских наука, најавила је Данијела Обрадовић, директорка Општинског културног центра Апатин.

Према речима Обрадовићеве, последњег дана обележавања Дана науке, у суботу, након стручног излагања, најбољим ученицима основних и средњих школа са територије општине Апатин биће додељене награде.

Сви програми који ће бити организовани од 7. до 10. јула биће бесплатни.

The post (ВИДЕО) Тродневни програм поводом Дана науке и рођења Николе Тесле first appeared on 025 инфо вести.


Поводом Дана науке и рођења Николе Тесле, Општински културни центар Апатин организоваће тродневни програм. 7. јула у Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“, са почетком у 19 часова, одржаће се промоција књиге „Ја, Никола Тесла“, ауторке Александре Нинковић Ташић. Затим, 9. јула, у Галерији „Меандер“ отвориће се изложба. У питању су макете Теслиних изума, праћене фото принтом. …

(ВИДЕО) Тродневни програм поводом Дана науке и рођења Николе Тесле Read More »

The post (ВИДЕО) Тродневни програм поводом Дана науке и рођења Николе Тесле first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti