subota, 12 jun 2021 05:30

ROCK KIDS FEST на „Базару за Светлану“

Музичка радионица ROCK KIDS FEST почела је са радом пре више месеци са неколико полазника. Ова радионица окупља ученике средњих школа са жељом да промовише музичку културу кроз различите активности. Домен радионице су страна и домаћа поп и рок музика, те правци који су интересантни младој генерацији. Музичка радионица базира се на интерпретацији и сценском наступу, али и напредовању у вокалној техници. Организује се са жељом да талентовани средњошколци који желе да се опробају као вокални солисти и музички извођачи добију прилику за јавним наступима. 

ROCK KIDS FEST представиће се апатинској публици у суботу, 12. јуна, када ће бити одржан ,,Базар за Светлану”. У програму који је организован за ту прилику наступиће Сара Танасић, Ена Ђорђевић и Јовица Десница ученици средњих школа у Сомбору и Новом Саду, а програм и сатницу Базара можете погледати ОВДЕ.

Сви заинтересовани за радионицу ROCK KIDS FEST информације могу на број телефона 064 94 96 118.  Одржава се једном недељно или према потреби за учешћем у музичким програмима. Водитељ радионице је Милорад Баста, а учешће у истој је бесплатно.   


Музичка радионица ROCK KIDS FEST почела је са радом пре више месеци са неколико полазника. Ова радионица окупља ученике средњих школа са жељом да промовише музичку културу кроз различите активности. Домен радионице су страна и домаћа поп и рок музика, те правци који су интересантни младој генерацији. Музичка радионица базира се на интерпретацији и сценском …

ROCK KIDS FEST на „Базару за Светлану“ Read More »


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti