nedelja, 06 jun 2021 09:20

(ВИДЕО) Апатинска прича: Штука чарда

Општина Апатин надалеко је чувена по изузетним природним лепотама које је окружују, а чарде су незаобилазна места на која сви радо свраћамо када боравимо у природи. 

Једна од најаутентичнијих аласких чарди на нашим просторима свакако је ,,Штука чарда”, а која се налази у Специјалном резервату природе ,,Горње Подунавље”, на старом току Дунава. Ова чарда у власништву је УСР ,,Сомбор”, а сам објекат је изграђен педесетих година прошлог века.

У предивном амбијенту, 24 сата дневно, током целе године, у овом риболовачком дому ћете бити угошћени. Уколико га кувате на овом месту, апатински рибљи паприкаш имаће посебан укус, а боравак на ,,Штука чарди” оплемениће вам дух и тело, те прикупити енергију потребну за наставак ужурбане градске животне свакодневнице.


Општина Апатин надалеко је чувена по изузетним природним лепотама које је окружују, а чарде су незаобилазна места на која сви радо свраћамо када боравимо у природи.  Једна од најаутентичнијих аласких чарди на нашим просторима свакако је ,,Штука чарда”, а која се налази у Специјалном резервату природе ,,Горње Подунавље”, на старом току Дунава. Ова чарда у …

(ВИДЕО) Апатинска прича: Штука чарда Read More »


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti