sreda, 02 jun 2021 15:25

(ВИДЕО) Почеле припреме за Рибарске вечери, мото скуп од 16. до 18. јула

С обзиром на чињеницу да се епидемиолошка ситуација побољшава из недеље у недељу, све је извесније да би Апатинске рибарске вечери ове године могле да се одрже. С тим у вези, директор Туристичке организације Апатин, Немања Јовић, говорио је о плановима и активностима ове установе за наредни период. Морамо да пратимо прописе и законе који …

(ВИДЕО) Почеле припреме за Рибарске вечери, мото скуп од 16. до 18. јула Read More »


С обзиром на чињеницу да се епидемиолошка ситуација побољшава из недеље у недељу, све је извесније да би Апатинске рибарске вечери ове године могле да се одрже. С тим у вези, директор Туристичке организације Апатин, Немања Јовић, говорио је о плановима и активностима ове установе за наредни период.

  • Морамо да пратимо прописе и законе који ће бити на снази, али је неопходно да почнемо са организацијом како бисмо искористили евентуално повољну епидемиолошку ситуацију и одржали коначно нашу омиљену и највећу манифестацију. Консултујући се и са локалним кризним штабом, и са неким вишим инстанцама, и са здравственим радницима, дошли смо до оквирно пожељног датума када би то могло да се одржи и ми за ову годину Апатинске рибарске вечери предвиђамо за термин од 22. јула до 25. јула.

Према Јовићевим речима, неки делови програма који су се одржавали, изводљиви су по садашњим прописаним мерама, док ће за масовнија окупљања морати да се сачека даљи развој епидемиолошке ситуације.

Новина у односу на претходне године је мото скуп, тачније термин одржавања истог, а који је ове године предвиђен мимо Апатинских рибарских вечери, у термину од 16. до 18. јула.

  • На тај начин ће сви они гости који су обично у том термину били овде у граду на Рибарским вечерима, моћи да посете и ту манифестацију. Надамо се да ће програм бити мало богатији и атрактивнији него претходних година и битна је напомена да сам концепт одржавања моторијаде омогућује ограничење броја учесника и броја посетилаца, тако да је то догађај који ће се вероватно извесније и сигурније догодити, негo Рибарске вечери, али ми се искрено надамо и верујемо, и крећемо са свим корацима организације као да ће све бити одржано, изјавио је директор ТО Апатин за 025инфо.

Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti