utorak, 18 maj 2021 09:06

RADNIČKI 1912 SUTRA PROTIV UZDRMANE BAČKE 1901

Sutra fudbaleri Radničkog 1912 od 17 časova igraju na svom terenu utakmicu 35. kola Srpske lige Vojvodina protiv subotičke Bačke 1901. Protivnik Somboraca je ekipa koja se nalazi u veoma nezahvalnom položaju na tabeli i zaostaje šest bodova iza Jedinstva iz Stare Pazove, jedinog konkurenta koga bi Subotičani do kraja prvenstva mogli prestići, ali će […]

Sutra fudbaleri Radničkog 1912 od 17 časova igraju na svom terenu utakmicu 35. kola Srpske lige Vojvodina protiv subotičke Bačke 1901. Protivnik Somboraca je ekipa koja se nalazi u veoma nezahvalnom položaju na tabeli i zaostaje šest bodova iza Jedinstva iz Stare Pazove, jedinog konkurenta koga bi Subotičani do kraja prvenstva mogli prestići, ali će to biti izuzetno teško.

Source


Read full article on Apa info


Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.