subota, 08 maj 2021 21:13

(ВИДЕО) Апатинска прича: Тајна врхунског рибљег паприкаша

Специјалитет на који су сви Апатинци бескрајно поносни, апатински рибљи паприкаш, дефинитивно завређује да му се посвети посебна пажња. Иако готово сваки Апатинац зна да га скува, увек постоји нека тајна која може допринети да управо Ваш паприкаш буде још укуснији. С тим у вези, саговорник наше најновије ,,Апатинске приче” је Апатинац Роберт Хам, човек …

(ВИДЕО) Апатинска прича: Тајна врхунског рибљег паприкаша Read More »


Специјалитет на који су сви Апатинци бескрајно поносни, апатински рибљи паприкаш, дефинитивно завређује да му се посвети посебна пажња. Иако готово сваки Апатинац зна да га скува, увек постоји нека тајна која може допринети да управо Ваш паприкаш буде још укуснији. С тим у вези, саговорник наше најновије ,,Апатинске приче” је Апатинац Роберт Хам, човек који је, између осталог, носилац ,,Златног котлића” када је у питању кување овог гастромског специјалитета. Сем наведеног, Хам и дуги низ година жирира у такмичењима за набољи котлић, а такође је и носилац бројних пехара за кување дивљачи, пилећег паприкаша и других делиција. 

Наша екипа се свакако уверила у кулинарске вештине Роберта Хама, а на вама је да оцените да ли ћете неке од његових савета искористити већ у наредном кувању апатинског рибљег паприкаша.


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti