nedelja, 02 maj 2021 07:52

(ВИДЕО) Апатинска прича: Хероји из воде

Душтво подводних активности Апатин основано је пре готово четири деценије. Иако су током година одолевали свим недаћама, апатински рониоци данас се, нажалост, сусрећу са једним од највећих проблема, а то је недостатак подмлатка.  С обзиром на хуманост по којој су наши рониоци познати, најмање што можемо учинити јесте да апелујемо на младе људе да им …

(ВИДЕО) Апатинска прича: Хероји из воде Read More »


Душтво подводних активности Апатин основано је пре готово четири деценије. Иако су током година одолевали свим недаћама, апатински рониоци данас се, нажалост, сусрећу са једним од највећих проблема, а то је недостатак подмлатка. 

С обзиром на хуманост по којој су наши рониоци познати, најмање што можемо учинити јесте да апелујемо на младе људе да им се придруже, те да на тај начин допринесу опстанку клуба и убудуће.

ДПА ,,Апатин” један је од три најопремљенија клуба у држави када је у питању опрема с којом расополажу. Тренутно имају 20 активних чланова, а доња граница за пријем нових је 14 година. 

Сви који желе да се опробају у овом, првенствено узбудљивом спорту, да путују и друже се, добродошли су, поручују из клуба.


Read full article on 025 info - Apatin


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti