petak, 22 januar 2021 06:10

Počela vakcinacija građana u opštini Apatin

Pozivanje na vakcinaciju građana naše opštine koji su se prijavili, počelo je juče i trajaće narednih dana. Vakcinacija se obavlja u previjalištu apatinskog Doma zdravlja. O detaljima same procedure, kako do vakcine, govorila je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Prijavljivanje za vakcinaciju moguće je svakodnevno telefonom preko pozivnog centra na broj 0800 222 334 od 8 do 20 sati ili preko portala e Uprave. Dakle, za sada se građani ne prijavljuju u Domu zdravlja. Nama u Dom zdravlja na dnevnom nivou iz Ministarstva stiže spisak ljudi koji su se prijavili i imaju zakazan termin za taj dan. Građani koji su se prijavili, dobijaju putem sms poruke termin vakcinacije i potrebno je dođu u tačno zakazano vreme. Sama vakcinacija teče brzo i jednostavno, jer svi za sada poštuju dogovorene termina, rekla je Branka Bajić.

Od pomoćnice direktora Doma zdravlja Apatin smo saznali da je tokom jučerašnjeg dana vakcinisano 72 građana, a da je za danas zakazano 144 pacijenta za vakcinaciju.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti