Održano predavanje o bezbednosti u saobraćaju u "Mašinskoj" školi u Apatinu Održano predavanje o bezbednosti u saobraćaju u "Mašinskoj" školi u Apatinu
utorak, 15 decembar 2020 06:04

Održano predavanje o bezbednosti u saobraćaju u "Mašinskoj" školi u Apatinu

U Organizaciji Opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Apatin, u saradnji sa organizacijom - Udruženje paraplegičara Mačvanskog okruga Srbije, održano je predavanje "Još uvek vozim" koji je bilo namenjeno učenicima završnih razreda Tehničke škole sa domom učenika Apatin.

Cilj predavanja je bio da se mladima ukaže na probleme i posledice saobraćajnih nezgoda. Predavači su bile osobe sa invaliditetom (korisnik invalidskih kolica) koji su stekli invaliditet u saobraćajnim nezgodama, a koja su obučena od strane stručnjaka iz Agencije za bezbednost saobraćaja za ovakav vid edukacije.

Ovo predavanje je još jedno u nizu planiranih, koji se odnose na prevenciju saobraćajnih nezgoda, a koje je Savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja opštine Apatin organizovao. Do sada su ova predavanja uspešno održavana i medijski propraćena u više od 35 gradova i opština Srbije i po treći put na teritoriji Opštine Apatin.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti