Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa ciljem unapređenja sporta u apatinskoj opštini Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa ciljem unapređenja sporta u apatinskoj opštini
utorak, 01 decembar 2020 06:08

Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa ciljem unapređenja sporta u apatinskoj opštini

Zamenik predsednika opštine Apatin Radovan Đukić, danas je u Pokrajinskom zavodu za sport i medicinu sporta obavio razgovor sa direktorom ove ustanove dr Danijelom Župićem i potpisao ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između opštine Apatin i Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta. Sastanku su pored Đukića prisustvovali Bojan Tomašević stručni saradnik u sportu i Goran Čegar proslavljeni apatinski atletičar.

Teme o kojima smo razgovarali su istraživanja u sportu, sportskoj dijagnostici, kao i o razvoju sporta u opštini Apatin što je bila primarna tema prilikom iniciranja ovog sastanka. Nadamo se da će situacija sa Korona virusom brzo proći te da ćemo moći realizovati sve programe u oblasti sporta koje smo postavili kao osnov u daljem radu i ophođenju prema sportskim klubovima u budućnosti, rekao je Zamenik predsednika opštine Apatin.

Đukić se ujedno i zahvalio direktoru zavoda dr Danijelu Župiću i njegovom timu na prijemu i spremnosti da se na pravi način priključe radu u pogledu razvoja sporta, te doprinesu njegovom kvalitetu u apatinskoj opštini.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti